Hva gjør inPed?

  • Hjelper deg som barnehageleder å lede en pedagogisk virksomhet ved å tilby barnehagelærere og assistenter gode verktøy for å utføre jobben. Dette gjør vi ved hjelp av pedagogiske produkter, kurser, veiledning og prosjekter.

 

Reportasje om inPed i TV2 Nyhetene

Trykk på bildet for å se filmen.

Virgil, ett samarbeid mellom inPed og Begeistringsbedrifter

Virgil vil at ledelse og medarbeidere skal jobbe sammen for å definere de viktigste arbeidsoppgavene og mål, samtidig som de ser på status i barnehagen. Avviket mellom disse to skal Virgil bistå i med å tette. Det skal være en kombinasjon av kurs/foredrag, veiledning av deler og hele personalet, samt dialog med styrer. Trykk her for å se video.

 

Nyhet! inPed Puslespill-app

Puslespill-appene våre "Hører Sammen", "Rim" og "Bokstav og Figur" er klar i App Store! Du finner den ved å søke på "inped" eller ved å trykke en av linkene under. Disse appene fremmer barns kreativitet, samspill og oppgaveløsning, og er en del av barns sosiale og intellektuelle utvikling.

"Rim":                    https://itunes.apple.com/no/app/rim/id603126891?mt=8

"Bokstav og Figur": https://itunes.apple.com/no/app/bokstav-og-figur/id603115389?mt=8

"Hører Sammen":   https://itunes.apple.com/no/app/h-rer-sammen/id603095125?mt=8

 

inPed Pusle er nominert til Gullblyanten 2012

Igjen så blir vi nominert til en designpris, denne gangen er inPed Pusle som vi nylig lanserte. Vi er utrolig stolte av dette produktet og vi synes det er en ære å bli nominert! 

Puslespill fra inPed bidrar til barnets språkutvikling og begrepsforståelse, og er i tillegg et verktøy for trening av øye-hånd-koordinasjon, fokus og konsentrasjon. Puslespillet fra inPed er delt inn i kategorier som rim, høre sammen, farge og bokstav til bilde.

Verktøyet egner seg ypperlig i smågrupper der voksne støtter barns utvikling og mestring av ulike utviklingsområder.

Pusle er morsomt, med gode og artige illustrasjoner som bidrar til å motivere barna til oppgaveløsning. Trykk her for mer info.

 

 

inPed Nyhetsbrev, meld deg på her!

 

 

 

<

 

<